MADDE BAĞIMLILIĞI İLE İLGİLİ SLOGAN YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ VE NARKOGENÇLİK EĞİTİMİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Tercan Meslek Yüksekokulu Müdürlüğü ve Tercan Kaymakamlığı koordinesinde gerçekleştirilen Madde Bağımlığı ile Mücadele Konulu Slogan Yarışmasının ödül töreni ve Erzincan İl Emniyet Müdürlüğü’nün düzenlemiş olduğu Narkogençlik Eğitimi 12.12.2023 tarihinde gerçekleştirildi.

Erzincan İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından Binali Yıldırım Üniversitesi Tercan Meslek Yüksekokulu’nda öğrenim gören 300 öğrenciyle NARKOGENÇLİK faaliyetleri gerçekleştirilmiştir.

Ayrıca Tercan Meslek Yüksekokulu’nun Madde Bağımlılığı ile Mücadele kapsamında, 27 Kasım-8 Aralık tarihlerinde yaptıkları Slogan yarışmasına katılıp dereceye giren 3 öğrenciye Tercan Kaymakamı Sayın Cafer KAYMAKÇI’nın katılımı ile ödülleri takdim edilmiştir.

Dereceye giren sloganlar;
1. Olan Slogan: Muhammed Çağrı ÖZYÜREK – Bağımlılık bir kafes, hür yaşa bul nefes!
2. ⁠Olan slogan: Elif TUZCU – Karanlık gecelere bağlanma, aydınlık geleceğini karartma!
3. ⁠Olan slogan: Beyza TAŞDELEN – Bağımlı tek renk, bağımsız rengarenk!

Tercan Meslek Yüksekokulu Sosyal Hizmetler ve Danışmanlık Bölümü öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Hatice Kübra SARI tarafından verilen Madde Bağımlılığı ve Sosyal Hizmet Dersi kapsamında gerçekleştirilen ve Tercan MYO öğrencilerini kapsayan yarışmada dereceye giren sloganların sahiplerine ödülleri takdim edildi.

Ayrıca Erzincan Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce gençlerin uyuşturucu maddelerle tanışmasının önlenmesi ve kullanmalarının önüne geçilmesi amacıyla üniversitemiz Tercan MYO öğrencilerine bilgilendirme yapıldı.

Tercan Meslek Yüksekokulu öğretim elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi Erhan DEMİR, Öğr. Gör. Hatice Kübra SARI ve EBYU Bağımlılık Komisyonu üyesi Dr. Öğr. Üyesi Feyza KARSLI’nın organize ettiği etkinlikte öğrencilerin hem narkotik maddeler hakkında bilinç düzeyleri artırıldı hem de öğrenciler ödül töreniyle birlikte keyifli anlar geçirdiler.

Verilen eğitim ve ödül töreni ile ilgili haber il emniyet müdürlüğümüzün instagram hesabında da yayınlanmıştır.